OVER ONS

Golfliefhebbers Alex en Gradus hebben liefde voor het spelletje en ze houden van ondernemen. Een ideale combinatie om samen een golfwinkel te openen. Begin 2020 opende wij onze deuren om golfers te helpen het maximale uit het spel te halen.

MAAK KENNIS MET ALEX EN GRADUS

ALEX (1982) TUITJENHORN

Mijn naam is Alex Blankendaal en na twintig jaar te hebben gewerkt als logistiek medewerker bij Blankendaal Coldstores, werd het tijd voor verandering.
Tijdens een backpackreis in Australië maakte ik kennis met golf en was de liefde voor deze mooie sport gelijk geboren. De uitgestrekte vlaktes, de rust en de stilte van de natuur bleken een ware ontdekking voor mij. Terug in Nederland heb ik direct mijn GVB gehaald en werd golf naast voetbal mijn grootste hobby.

Ondernemen is mij van kleins af aan al aangeleerd. Het idee om een eigen golfwinkel te beginnen kwam in 2019. Samen met Gradus willen wij je nu graag helpen om een completere golfer te worden met behulp van de perfecte samenstelling van jouw golfset.
Wij zien je graag bij ons in de winkel!

GRADUS (1980) HEERHUGOWAARD

Mijn naam is Gradus van Ginkel. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, en woon sinds 2007 samen met mijn gezin met groot plezier in Heerhugowaard. Vanaf dat ik mij kan heugen, ben ik altijd met sport en spel bezig geweest. Sinds tien jaar heb ik mij volledig gestort op golf en alles wat daarbij komt kijken. Omdat ik zelf technisch en wiskundig ben aangelegd en ook behoorlijk perfectionistisch ben, heb ik mij al gauw verdiept in het technische aspect van deze sport. Toen Alex en ik elkaar ontmoetten en hij mij vertelde dat hij de ambitie had om een golfwinkel te beginnen, was ik direct enthousiast. Toen hij mij de kans bood om samen met hem het golfavontuur aan te gaan, was dit voor mij dé ultieme kans om van mijn grootste hobby ook mijn werk te mogen maken.

Na onze opleiding in Engeland en alle kennis die ik zelf in de loop der jaren heb opgedaan, ben ik er helemaal klaar voor om als clubfitter en clubbuilder aan de slag te gaan! Ik ontmoet je graag in de winkel, waar we samen de perfecte set op maat voor jou kunnen samenstellen.

FITTING AFSPRAAK MAKEN

Iedere golfer is uniek in zijn of haar lichaamsopbouw, fysiek, motoriek en swing. Zonder een set golfclubs die correct gefit zijn, kun je nooit het optimale uit jouw spel halen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CONTACT

Custom Golf | Handelstraat 6A | 1704 Ab Heerhugowaard | Tel: 085-8770670